FAQs

Enviaments i devolucions

Per conèixer tots els detalls sobre enviaments i devolucions, veure apartat Condicions d’enviaments i devolucions.

 • Què passa si el destinatari està absent?

  Es realitzarà una segona entrega gratuïtament. Si el destinatari torna a estar absent, el client haurà de tornar a abonar l’import del transport per tal de realitzar una tercera entrega o bé pot venir a recollir el seu paquet al Centre de Jardineria Sabadell.

  Per tal d’evitar-ho, es contactarà al telèfon facilitat informant de la franja horària en què rebrà la comanda.

 • Què passa si la direcció d’enviament està equivocada?

  És important posar-se en contacte amb nosaltres a través de qualsevol via facilitada a l’apartat de Contacte informant de qualsevol error per tal de solucionar-ho quant abans. 

 • Què passa si l’enviament s’ha retardat?

  Vetllem per evitar-ho en tots els casos, no obstant, si per algun inconvenient no s’entrega la comanda a l’hora, estudiarem el teu cas individualment per oferir-te la millor solució que s’adapti a tu. Escriu-nos a info@tandemgarden.com.

 • Què passa si la comanda que he rebut no és la que he demanat?

  Sempre que portem la comanda a la direcció d’enviament es comprovarà que sigui correcta. No obstant, si sorgeix qualsevol error de contingut, realitzarem el canvi de la comanda de forma gratuïta.

 • Què passa si la meva planta arriba en mal estat?

  Revisem minuciosament tots i cadascun dels productes que enviem per evitar que això passi, però si consideres que la planta no està en bon estat, estudiarem el teu cas individualment dins de les primeres 24h des de l’entrega. S’ha de tenir en compte que treballem amb planta viva i cadascuna és única (veure apartat Condiciones d’enviaments i devolucions).

 • Què passa si la planta no té flor?

  Cada planta té una etapa única de floració. Intentem enviar les plantes en el seu estat més bonic, però que no tingui flor no significa que estigui en mal estat. 

 • Què passa si la planta que he rebut no és de la mida que m’esperava?

  Intentem indicar la mida aproximada de cada planta, però al ser un ésser viu, cadascuna és única i no és possible saber-ne la mida exacta.

  Si tens dubtes, és millor preguntar-nos abans de realitzar la teva compra, i t’assessorarem.

 • Què passa si la meva planta es deteriora molt ràpidament?

  Cada planta té unes necessitats molt concretes, és per això que intentem definir-les de la millor forma que podem. Si la teva planta no s’adapta a casa teva informa’ns i t’ajudarem per trobar les condicions ideals. 

 • És possible rebre una factura de la meva comanda?

  Sí, evidentment. Si estàs registrat com a client, podràs sol·licitar factura a través del teu espai virtual de totes les comandes que hagis realitzat. Si has realitzat les compres en mode convidat, només ens has d’escriure a info@tandemgarden.com amb les dades de facturació i el número de la comanda que necessites factura. 

Centre de Jardineria Sabadell (CJS) i Tàndem Garden